ΔΩΜΑΤΙΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ
Lux Aparts
FOLLOW US
LUXURY APPARTS ΙΟΝΙΟ, ΠΡΕΒΕΖΑ, GREECE
2+1 άτομα - 50 τ.μ.
Α1 ROOM
με θέα στη θάλασσα
Ευρύχωρο δωμάτιο 50 τ.μ. για 2+1 άτομα. Είναι ιδανικό για χαλάρωση και προσφέρει δωρεάν wifi και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Διαθέτει αναπαυτικό διπλό κρεβάτι & ένα μονό κρεβάτι σε ενιαίο χώρο με ποιοτικό ιματισμό για μια αξέχαστη διαμονή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+2 άτομα - 50 τ.μ.
Α2 ROOM
με θέα στη θάλασσα
Ευρύχωρο δωμάτιο 50 τ.μ. που μπορεί να φιλοξενήσει 4+2 άτομα σε δύο υπνοδωμάτια, ιδανικό για χαλάρωση και δωρεάν wifi. Εξοπλισμένο με αναπαυτικά κρεβάτια (1 διπλό, 2 μονά + 1 καναπέ κρεβάτι στο χωλ) και ποιοτικό ιματισμό για μια υπέροχη διαμονή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
4+1 άτομα - 50 τ.μ.
Α3 ROOM
με πρόσβαση στο αίθριο
Ευρύχωρο πολυτελές δωμάτιο 50 τ.μ. για διαμονή μέχρι 5 ατόμων. Είναι ιδανικό για χαλάρωση και προσφέρει δωρεάν wifi. Εξοπλισμένο με αναπαυτικά στρώματα (1 διπλό, 2 μονά & 1 καναπέ κρεβάτι) και ποιοτικό ιματισμό για μια αξέχαστη διαμονή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
2+2 άτομα - 50 τ.μ.
Α4 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ
με θέα στη θάλασσα
Ευρύχωρο δωμάτιο 50 τ.μ. για διαμονή 2+2 ατόμων. Διαθέτει δωρεάν wifi κι είναι ιδανικό για χαλάρωση. Εξοπλισμένο με αναπαυτικά στρώματα (1 διπλό, 1 καναπέ κρεβάτι) και ποιοτικό ιματισμό για μια όμορφη διαμονή.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
DOUBLE ROOM
Β ROOM
17 τ.μ
Το Δωμάτιο Β έχει μέγεθος 17 τ.μ. κι είναι ιδανικό για χαλάρωση και δωρεάν wifi. Εξοπλισμένο με αναπαυτικά στρώματα και ποιοτικό ιματισμό για μια αξέχαστη διαμονή στην Πρέβεζα, το Δωμάτιο Β μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
DOUBLE ROOM
Κ ROOM
17 τ.μ.
Το Δωμάτιο Κ έχει μέγεθος 17 τ.μ. κι είναι ιδανικό για χαλάρωση. Εξοπλισμένο με αναπαυτικά στρώματα και ποιοτικό ιματισμό για μια αξέχαστη διαμονή στην Πρέβεζα, το Δωμάτιο Κ μπορεί να φιλοξενήσει έως 2 άτομα. Δωρεάν wifi.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ORRAON, Lux Aparts, Preveza, Greece

ORRAON, Lux Aparts, Preveza, Greece